12 Eylül 2008 Cuma

Tutumlu Sever Oyunu

"http://cache.daylife.com/imageserve/07k33ge5QOckI/340x.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

Michael Laudrup önü açık bir teknik adam ve Brondby ile Getafe'de elde ettiği başarılar ortada hele Danimarka temsilcisi Laudrup gittikten sonra bir türlü belini doğrultamıyor. Zaten Laudrup gelene kadar da çöküş süreci içerisindeydiler.

Laudrup'un adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile de geçmişti ama olmadı belki de bunun sebebi Adnan Polat'ın dediği gibi ''Tutumlu'nun istediği fiyatlara yaklaşmamız mümkün değil '' cümlesinde saklıydı.

Bir ara PAO ile anlaştığı söylentileri yayıldı fakat yeşil yoncalarda Ten Cate ile anlaşıp takımın başına Hollandalıyı getirdiler , Laudrup'un kimseyle anlaşamaması uzlaşmaz bir isim havası yarattı ama perde arkasında menajer menfaati var gibi.

Laudrup bu kadar yetenekli teknik adam olmasına rağmen bir takım bulamaması düşündürücüydü ama geçen günlerde Spartak ile sözleşme imzaladığı açıklandı ama işin içinde Tutumlu olunca biraz çekingen yaklaştık çünkü her an fiyat yükseltebilirdi. Ama karşısında Ruslar olunca bu tarz yaklaşımlar fazla etkili olmuyor '' Neyse fiyatın söyle alalım. '' diyorlar.

Ama bugün resmi imzanın atıldığı doğrulandı ve Michael Laudrup 18 aylık bir sözleşme yaptı ama bana göre 10 maçlık bir imza attı çünkü Rus liginde fazla kalmak istemeyecektir. Zaten Danimarkalı teknik adam iki sene çalışıp alacağı parayı bonkör Ruslar sayesinde 10 maçta kesin çıkartır , bu arada da boşta kalmamış, bir takım çalıştırmış olur.

Tutumlu kendi istediklerini yaptırabilecek takımı buldu o kadar parayı ya Ruslar verirdi zaten ya da Araplar başka türlü olması imkansızdı ve de olmadı . Bu işten en karlı çıkan yine Bayram Tutumlu oldu, anormal fiyatını birine onaylattı ve kendisi de güzel bir cep harçlığı aldı.

Son zamanlarda kendileri para kazansın diye sporcuları kukla yapan ve huzurlu olan adamın huzurunu kaçıran menajerler can sıkmaya başladı.

Hiç yorum yok: