18 Eylül 2008 Perşembe

Kod Adı Avrupa Kupası

http://www.topnews.in/sports/files/uefa_cup_0.jpg

UEFA kupası maçları sona erdi ve takımlarımız iki galibiyet bir mağlubiyet ile geceyi noktaladılar , Kayserispor'un yediği çok acemice gol olmasaydı bu günü daha mutlu kapatabilirdik.

Galatasaray İsviçre'de Bellizona karşısındaydı deplasman diyeceğim ama komik olur diye es geçiyorum işte böyle bir ortamda sarı kırmızılı ekip rakibini zar zor yendi. Galatasaray o kadar kötü oynadı ki rakip on kişi kalmasına rağmen pozisyon bulmaya devam etti ve en sonunda golünü de attı ama futbol Tanrıları özellikle Skibbe'nin imdadına yetiştiler.

Beşiktaş içinde Ertuğrul'un cesaretsizliği büyük sorun , rakibi ilk yarı tartarsın tek forvetle durdurursun ama ikinci yarı baktın fazla tehlikeli bir ekip yok karşında hücum elemanlarını çoğaltırsın.

Beşiktaş öyle işler yapıyor ki rakibini çekiyor üstüne tonla pozisyon veriyor , rakip inanılmaz goller kaçırıyor ve bu olaylar sağlam defans adına vazgeçilen ikili forvet sisteminde görülüyor. Beşiktaş takımı çok güçlü bir takımla oynamadığı müddetçe Nobre ve Bobo ikilisiyle sahada olur bu çarpım tablosu gibi aynı sonuçtan şaşmaz.

Ertuğrul ve Sinan Engin öyle demeçler veriyorlar ki sanki bir Barcelona hadi onu bıraktım bir Sampdoria'yı yenmişler gibi ağızlarından demeçler çıkıyor ki oldukça komik. Karşılarına Standard Liege gibi bir takım gelse kim bilir neler diyeceklerdi?

Şu iki günde görüldü ki bizim takımlarımız yarı bütçelerinde bile olmayan Liege takımı kadar organize futbol oynayamıyorlar ki gerçekten oldukça düşündürücü. Eğer üç büyükler böyle futbol oynamakta ısrar ederlerse Avrupa sahasında koca bir tokat yiyecekler çünkü zamanları tükenmek üzere.

Hiç yorum yok: