2 Eylül 2008 Salı

Altın Ayağımız Carlos


Roberto Carlos denen o ki dünyanın her tarafından oy alıp bu ödüle layık görülmüş gayet güzel ve sevindirici bir gelişme hele hele Brezilya'lı oyuncunun Fenerbahçe'li Roberto Carlos diye anons edilmiş olması ayrı bir zevk veriyor futbolseverlere.

Roberto Carlos ile bu ödüle aday gösterilen Francesco Totti ve Juve'nin kalecisi Buffon'da vardı ama Brezilya'lı yıldız bu ödülü söke söke aldı diyebiliriz. 2003 yılından beri düzenlenen Golden Foot'ta fazla zaman geçmeden bu ödülün şu an Türkiye'de oynayan bir oyuncuya verilmesi de ödülün anlamını daha bir arttırıyor.

Zaten Carlos'un ödüle aday gösterilmemesi beklenemezdi çünkü uzun senelerdir dünya futbolunda akla ilk gelen sol bek kendisi ve hala istenen aranılan bir oyuncu , onun gibisi de zor gelir gibi gözüküyor.

Roberto Carlos biraz da ligde oynadığı maçları ciddiye alırsa Fenerbahçe içinde altın bir katkı olacak çünkü oynadığı sol taraftan onun onda biri olmayan isimler gelip geçiyor Brezilya'lı oyuncu seyrediyor.

Carlos derbilerde ve devler liginde oynadığı futbolu diğer maçlara da yansıtırsa çok daha iyi olacak , Fenerbahçe'nin şu sıkıntılı zamanlarında adeta vermidon etkisi yapacak.

Hiç yorum yok: