5 Eylül 2008 Cuma

İtalyanların Premier League Aşkı


Roberto Donadoni West Ham ile transfer görüşmeleri yaparken başka bir isimden de Premier Lig takımlarına mesaj gönderildi , o da Roberto Mancini.

İnter ile şampiyonluklar yaşamasına rağmen (bana göre beleş) işsiz kalan Mancini Premier Lig'de takım çalıştırmak istediğini söyledi ve bundan sonra da adı bir iki takımla anılmaya başlandı.

Mancini'nin çalıştırmak istediği takımın Man. City olduğu söyleniyor ama Arap sermayesinin ona İnter kadar fazla tahammül etmesi mümkün olmaz , zaten takımın başında da Mark Hughes var ve yeni geldi. Şu an için Mancini'nin bu düşüncesi fantezi kapsamında yer bulabilir.

Bir başka isim ise Donadoni , o da İtalya'yı rezil ettikten sonra doğal olarak kovuldu. Gök mavililerin şansının zaten çok az olduğu grup maçlarında apaçık belliydi ama adı İtalya olduğu için kimse konduramadı. Zaten İtalyan medyası tarafından yerden yere vurulan Donadoni İtalya dışında nasıl çalışacak merak konusu , bana göre ikisi de birbirinden yeteneksiz iki teknik adam tabi Donadoni açık ara önde bu konuda.

Eğer İngiltere bu iki teknik adama çalışma izni verirse yakında Britanya çizmeye savaş açar.

Hiç yorum yok: