5 Eylül 2008 Cuma

Maradona'ya Tapmak



Maradona kendine has stili ve açıklamalarıyla her zaman gündem yaratan bir isim, her ne kadar hayatında bazı yaptıkları kabul görmese de futbol dünyası için bir fenomen.

Bir gün çıkıyor Brezilya'ya sallıyor, bir gün Boca tribünlerinden ölümüne haykırarak düşme tehlikesi içinde karşımıza çıkıyor veya başka bir zaman Bolivya'ya destek turunda Bush'a kaba tabirle giydirirken görüyoruz. Diego Armando Maradona çok renkli ve çok yönlü bir isim olmaktan da öte o bir futbol Tanrısı.

Benim de fazla haz duymadığım Sepp Blatter'e taşı yollamış diyeceğim ama bu sefer direkt intihar saldırısı düzenlemiş. Blatter için '' O bizim kölemiz'' diye bir açıklama yapan San Diego devamında''Bize hizmet için var , onsuz da biz varolabilir ve futbolumuzu oynayabiliriz. Ama o biz olmadan koca bir hiç'' demiş.

Sansasyon yaratmayı oldukça seven bu koca çocuk transfer döneminde dönen paralardan da epey mutlu ama kendi döneminde bu tür rakamların dönmediği içinde kendini şanssız adlediyor.

Diego ne derse desin o çılgınlığı ve enerjikliği insanı daha da pozitif bir delirmeye itebiliyor ve Maradona sevgisi ona her şeyi söyleme hakkı da veriyor , geçen sezon Copa Libertadores maçında tribünlerde holigan edasıyla takılan Diego'nun görüntüleri de koyalım haklılığımız bir kat daha artsın , bu adam tam bir çılgın...











Hiç yorum yok: