7 Eylül 2008 Pazar

Hayatımızda Yerin Çok Başka

[billyjuniors.blogspot.com.jpg]


Hemen herkesin tutkunu olduğu Football Manager oyununun tanıtımı yapıldı , bir sürü yeni özelliğin eklendiği oyun 14 Kasım'da bilgisayarlarımızda ki yerini geri alacak . Ayrıca Football Manager oyunu Macintosh için de piyasaya sürülecek.

İlk olarak göze çarpan değişiklik bazılarımızı üzen cinsten çünkü oyuna 3D girmiş durumda , bu duruma alışmak ne kadar zaman alacak ve benimsenecek mi zamana bırakmak lazım ? Bunun yanında diyaloglar daha da ileri götürülmüş durumda , basın ve futbolcu konuşmaları daha da işin içine girmiş.

Maç içinde yardımcının takımın ne durumda olduğunu kulağınıza fısıldaması ve basına konferans verme gibi özellikler , bayan menajer olarak oyuna başlama gibi özellikler de göze çarpıyor. Bütün transfer sistemi baştan aşağıya değişmiş durumda gerçeğe daha yaklaştırılmış.

Oyunun çıkış zamanı yaklaştıkça diğer özellikleri de duyurulacaktır ama bu kadar değişime rağmen skin hala aynı duruyor ona da bir çare bulsalar gayet iyi olacak. Açıkçası 3D görüntüleri de yıllar önce Play Station'da oynadığım LMA Manager'i hatırlattı , sevinenler olacaktır ama bir CM 00/01 jenerasyonu oynayıcısının buna sevinebilmesi oldukça imkansız görünüyor.

Hala güncelleyip oynadığımız CM bu kulvarda ki liderliğini koruyor , ölmedi kalbimizde yaşıyor.

Hiç yorum yok: