23 Eylül 2008 Salı

Milyon Dolarlık Adam Özbekistan Yollarında

http://www.mevproductions.co.uk/TV/SixMillionDollarMan1.jpg

Bundan günler önce Aziz Yıldırım '' Zico çok para istedi , kendi ve yardımcılarına ödenecek para Aragones ve ekibine ödenecek parayı epey katlıyor '' diye bir açıklama yapmıştı.

Aslında ilk zamanlarda bu olay fazla inandırıcı gelmemişti , kaçan şampiyonluğa bir bahane olarak algılanmıştı. Hatta Zico '' Benim için para önemli değil , Fenerbahçe isteseydi benimle anlaşabilirdi '' şekinde açıklamalar yapmıştı.

Gel zaman git zaman kafalar epey kurcalandı ama şu geçtiğimiz günler ortaya çıkardı ki Aziz Yıldırım gayet haklıymış. Bu kadar zaman geçti Zico bir tek takım ile anlaşamadı , kendi ülkesinde de çok rahat takım çalıştırabilirdi fakat orada da istediği parayı alamayacağını çok iyi bildiği için ihtimal dışı bıraktı.

En sonunda Özbek takımı ile anlaşmış hani şu Rivaldo'nun da son para kazanma şansı olan takım. İlginç gelmedi aslında Zico boşta kalamacağıma parayı zulaya koyarım diye düşündü , böyle giderse de Japonya ve Özbekistan arasında antrenörlük hayatını sürdürür.

Fenerbahçe Zico için büyük bir şanstı ama bu tepti , Asya'da efsane olmayı seçti hani bir Bruno Metsu mu diye sorsak o da değil? Peki niye gitti cevap açık yıllık 5 milyon bana da verseler bende balıklama atlarım , hazır Rivaldo'da var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Paylaştıklarınız çok yararlı oldu.İş Hukuk Avukatı olarak başarılarınızın ve paylaşımlarınızın devamını dileriz.