26 Ağustos 2008 Salı

Eto'o Olmadı Bir Küçük Boyunu Verelim


Ünlü yıldız Rivaldo son senelerini geçirdiği Yunanistan'dan şok bir kararla ayrılarak Özkebistan futboluna hizmet etmeye karar verdi. Brezilya'lı oyuncu kariyerinin sonlarına geldiğini ve ülkesine dönme zamanının yaklaştığını düşünmüş olacak ki biraz daha para kazanır ondan sonra keyfime bakarım diye bir hayal kurmuş olabilir.

Tabi bu konuyu sadece paraya bağlamakta yanlış olur , Rivaldo Olympiacos'tan ayrıldıktan sonra AEK takımına transfer olmuş ve burada şampiyonluk göremese de başarılı maçlar çıkarmıştı. En son oynanan Omonia Nicosia maçında sarı siyahlılar takım halinde dökülürken oyundan Rivaldo çıkmış ve uzun bir süre sonra taraftarı tarafından ıslıklanmıştı.

Bu durum Brezilya'lı yeteneği biraz üzmüş olacak ki Özbeklerden gelen teklifi hem bu nedenle hem de parası güzel olduğu için kabul etti. Rivaldo bu saatten sonra sert rekabete hazır olmadığını ve kariyerinin son dönemlerinde rahat bir yerde oynamak istediğini vurguluyor.

Özbekistan futboluna bundan bir kaç ay önce tanıdık bir isim Fabio Pinto'da transfer olmuştu ve hiçbir ligde tutunamayan Pinto burada neler yapabilecek pek kolay olmasa da görmeye çalışacağız.

36 yaşında olan Rivaldo bakalım bu lige ve Özbekistan'a nasıl uyum sağlayabilecek , nasıl dayanacak zira Yunanistan'ın epey doğusunda olan ülke Avrupa kıtasında da değil dediğimiz gibi Rivaldo hem paramı alırım hem topumu oynarım diyor.

Hiç yorum yok: